Bestellen » Office 365

ExactHost Shared Hosting

Prijzen Office 365

Overal en altijd efficiënt werken met Office 365


 • Essentials


 • Business


 • Premium

 • cloud actie
 • Specificaties
 • Office 2016 pakket
 • Office 2016 App
 • Office online
 • Exchange e-mail 50 GB 50 GB
 • OneDrive cloudopslag 1 TB 1 TB 1 TB
 • Skype voor bedrijven
 • Beheerdersaccount
 • Sway storytelling
 • Planner werkbeheer
 • Yammer bedrijfsnetwerk
 • Microsoft Teams
 • Teamsites
 • Zoeken met Delve
 • Dagelijkse back-ups
 • Bestel » Bestel » Bestel »

Meer informatie over Office 365

Office-suite

Altijd de nieuwste versies van Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, SharePoint, OneDrive, Skype voor bedrijven en Access. Installeer de volledige Office-toepassingen op al je pc’s of Macs. U kunt per gebruiker Office op 5 pc’s of macs plaatsen.

 

Office op pc’s, tablets en telefoons

De volledige Office-toepassingen nu op al je pc’s, Macs, Windows-tablets, iPad®- en Android™-tablets en de meeste mobiele apparaten. Elke gebruiker kan Office op vijf pc’s of Macs, vijf tablets (Windows, iPad en Android) en vijf telefoons installeren.

 

Webruimte

Dit is de hoeveelheid gegevens die u op de servers van Mijnserver met uw pakket mag opslaan. Indien gewenst kunnen wij uw webruimte uitbreiden. Contacteer onze support afdeling voor meer informatie.

 

Dataverkeer

Het dataverkeer is webverkeer, dat ook als bandbreedte of maandelijkse overdracht bekend staat. Dataverkeer wordt gegeneerd wanneer bezoekers uw website bezoeken. Uw totaal dataverkeer beslaat zowel binnenkomend als uitgaand verkeer en wordt per Megabyte of Gigabyte per seconde gemeten. Als u uw datalimiet overschrijd worden er geen kosten in rekening gebracht, maar wordt uw account automatisch voor 1 maand geüpgrade naar een hoger pakket. Deze upgrade kost significant minder dan de prijs die u zou betalen voor het kopen van extra dataverkeer.

 

E-mail accounts

E-mail wordt opgeslagen in een aparte e-mailbox die is beveiligd met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Voor elke e-mailbox kunt u alternatieve namen aanmaken, ook wel aliassen genoemd. U bent niet beperkt in het aantal aliassen per e-mailbox. Bijvoorbeeld: info@uwdomein.nl is de e-mailbox zijn, maar verkoop@uwdomein.nl kan een alias zijn van info@ uwdomein.nl . Dit houdt in dat e-mails verstuurd naar verkoop@uwdomein.nl binnenkomen in de e-mailbox info@uwdomein.nl. Zo kunt u zoveel aliassen hanteren als u wilt, terwijl u maar 1 e-mailbox in de gaten hoeft te houden. U kunt aliassen eenvoudig aanmaken via het controlepaneel.

 

FTP toegang

FTP (File Transfer Protocol) is het protocol voor bestandsoverdracht via Internet. U gebruikt FTP om bestanden op uw server te beheren. Met FTP verzendt, ontvangt, verwijdert, hernoemt, verplaatst en kopieert u bestanden van en naar uw server. Als er meerdere mensen toegang tot de server moeten hebben kunt u meerdere FTP-accounts aanmaken.

 

Gratis premium support

Op de website van onze supportafdeling kunt u alle informatie vinden om uw website probleemloos online te krijgen. U vindt er complete handleidingen over de meest gebruikte software, een scala aan achtergrondinformatie en we behandelen veel voorkomende vragen. Mocht u na het bekijken van deze informatie nog problemen hebben met uw e-mail, het uploaden van bestanden, de toepasbaarheid van applicaties of uw wachtwoorden, dan kunt u een e-mail sturen aan support@mijnserver.nl. Uiteraard kan u ons ook bellen op (+31) 070-3887711.

 

Plesk control panel

Plesk for Windows stelt u in staat geheel menugestuurd uw account aan te passen. U kunt zelf users aanmaken, e-mailboxen creëren, wachtwoorden aanpassen, dataverkeer monitoren en nog veel meer. En dat alles via één gebruikersvriendelijke webinterface. Met Plesk for Windows12.5.3 hebt u alles zelf onder controle. Dit biedt u de gelegenheid uw bedrijf een extra kwaliteitsimpuls te geven en uw rendement op uw investering te verhogen.

 

Website template

Templates zijn grafische ontwerpen die gebruikt kunnen worden als basis voor websites. Ze zijn gemaakt door professionele ontwerpers en worden geleverd als volledige PhotoShop (PSD) bestanden, inclusief alle layers. Daarnaast wordt een werkende HTML/CSS/graphics versie meegeleverd, zodat u het ontwerp gelijk als website kunt bekijken in uw browser. Bij Flash-templates wordt als bonus een HTML-versie meegeleverd!Naast professionele website-templates levert Mijnserverflash-templates, flash-intros, logo’s, huisstijlen en php-nuke themes.

 

ASP.NET

ASP.NET is speciaal ontworpen voor dynamische webtoepassingen. ASP.Net bevat een overzichtelijke programmeeromgeving en aanzienlijk uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u, snel en gemakkelijk, veilige en stabiele programma’s op maat ontwikkelen. Wij ondersteunen alle versies van ASP.NET: u hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over comptabiliteit.

 

ASP Ajax

ASP AJAX is de absolute toevoeging op ASP.NET. Met ASP AJAX kunt u zeer snel en eenvoudig webapplicaties maken in ASP.NET. Uiteraard werkt dit geheel vlekkeloos in alle browsers.

 

PHP versies

PHP is de programmeertaal bij uitstek om internetapplicaties in te ontwerpen. PHP is een relatief makkelijk te leren programmeertaal. Er is online veel documentatie en hulp voor PHP te vinden. Hiernaast werkt PHP perfect samen met MySQL. De servers van Mijnserver ondersteunen de nieuwste versie van PHP. U kunt op elk gewenst moment van PHP versie veranderen door in te loggen op uw Control Panel.

 

Extenties

Frontpage Server Extensies is speciaal gemaakt voor klanten van Mijnserver in het bezit van Microsoft Frontpage. Door Frontpage Server Extensies bent u in staat relatief eenvoudig een website te maken en te uploaden via Frontpage. U kunt uw website voorzien van interactieve formulieren (zoals een gastenboek of reactieformulier) zonder dat daar uitgebreide kennis voor nodig is.

 

CGi, PERL & Python

CGI/Perl heeft haar degelijkheid als programmeertaal voor het web al jarenlang bewezen. Wij ondersteunen deze programmeertaal dan ook. U kunt uw CGI/Perl scripts overal binnen de root van uw hosting gebruiken. CGI of Perl scripts zijn te herkennen aan de bestandsextensie .cgi of .pl.

 

MySQL Server

MySQL is een relationeel databasemanagementsysteem. PHP is de populairste taal voor het toevoegen, verzamelen en verwerken van gegevens in een MySQL database. MySQL staat bekend om haar snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. U kunt ook remote connections maken met onze SQL server. Dit uiteraard zonder IP restrictie.

 

MS Access database

Het databaseprogramma Microsoft Access is op dit moment verreweg het meest gebruikte databaseprogramma ter wereld. Dit heeft niet alleen te maken met de vele mogelijkheden die het programma biedt, maar ook met de dominante positie van Microsoft op het gebied van software. Onze servers ondersteunen MS ACCESS technologie.

 

Applicaties

Wij ondersteunen vrijwel alle applicaties & scripts die werken met PHP en MySQL. Uiteraard is ASP.NET en MSSQL helemaal geen probleem omdat wij een Windows Hoster zijn.

 

Subdomeinen

U gebruikt een subdomein om uw website gemakkelijk op te splitsen in meerdere delen. Voorbeelden hiervan zijn: spelschema.uwwebsite.nl, productinformatie.uwwebsite.nl of betalen.uwwebsite.nl. In het ControlPanel kunt u eenvoudig een subdomein aanmaken.

 

Domein manager

De Domein Manager is een tool om uw domeinen te beheren en registreren. De Domein Manager laat voor ieder domein de volgende gegevens in één scherm zien: Whois gegevens, IP adres en de meest gebruikelijke ranks. U kunt een lijst met domeinen importeren in uw Domein Manager. Ook kunt u de domeingegevens exporteren.

 

Multilinken

Met Multilink past u meerdere websites in één keer aan. U dekt zo eenvoudig verschillende marktposities af. Stel u verkoopt spijkerbroeken onder de naam www.spijkerbroeken.nl en www.broekeninspijker.nl om zo verschillende delen van de markt te bereiken. Normaal gesproken moet u een aanpassing aan uw websites twee keer doorvoeren: één keer voor www.spijkerbroeken.nl en één keer voor www.broekeninspijker.nl. Bij Mijnserver hoeft u dankzij Multilink uw wijziging maar één keer door te voeren. Zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan het zakendoen in plaats van handelingen dubbel uitvoeren.

 

Domeinnaam snel actief!

Uw domeinnaam is binnen 15 minuten actief! Ons domeinregistratiesysteem is volledig geautomatiseerd. Dit betekent dat uw domeinregistratie en –wijzigingen direct worden doorgevoerd. Hierdoor kan uw website binnen een uur online zijn.

 

E-mail Forwarding

U kunt een e-mailaccount zo instellen dat e-mails die op dat adres binnenkomen naar een ander adres worden doorgestuurd. Zo houdt u vanuit één e-mailbox meerdere e-mailboxen makkelijk in de gaten.

 

Mijnserver webmail

Met Webmail leest en beantwoordt u e-mail vanuit uw webbrowser: een e-mailprogramma zoals Outlook is dus niet nodig. U kunt e-mails lezen, schrijven, bewaren en doorsturen. U hebt de beschikking over uw adressenboek en u kunt afbeeldingen en documenten bijvoegen. Kortom: u hebt complete controle over uw e-mail, waar ook ter wereld. Het enige dat u nodig hebt om Mijnserver Webmail te gebruiken is een computer met een internetverbinding.

 

Virus protectie

Mijnserver beschikt over geavanceerde antivirussoftware waardoor virussen tot het verleden behoren. Alle binnenkomende e-mails scant Mijnserver op virussen zodat u optimale bescherming geniet.Hoewel Mijnserver er alles aan doet om virussen en ongewenste e-mail uit uw Mijnserver mailbox te houden, raden wij u aan eigen antivirus software op uw pc te installeren: niet alle virussen komen binnen via e-mail.De Virus Protectie van Mijnserver is gratis bij elk hostingpakket inbegrepen.

 

Spam protectie

Dankzij het spamfilter van Mijnserver behoort ongewenste e-mail (spam) tot het verleden. U ontvangt de spamfilter gratis bij elk pakket.

 

Auto-responders

Met Auto Response stelt u uw e-mail account in om automatisch een bericht terug te sturen naar een afzender. Bijvoorbeeld: “Hartelijk dank voor uw email. Binnen 24 uur ontvangt u antwoord.”

 

Hebt u een eigen mailserver?

Hebt u een eigen mailserver en wenst u enkel uw website bij Mijnserver onder te brengen? Dit is geen enkel probleem. Neem hiervoor contact op met Mijnserver support zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

 

SSL certificaat

Een SSL verbinding is een beveiligde verbinding. Dit houdt in dat gestuurde en ontvangen bestanden versleuteld worden waardoor derden deze niet kunnen lezen.

 

Mappen en bestanden beveiligen

In principe zijn alle bestanden die u op uw website plaatst door iedereen in te zien. Als u bepaalde informatie op uw website af wil schermen dan kunt u deze informatie in een beveiligde map plaatsen. Toegang tot deze map is alleen te krijgen middels een (door u in te stellen) wachtwoord.

 

Back-ups

Alle servers van Mijnserver zijn uitgerust met RAID5-controlled harde schijven. Dit houdt in dat dezelfde informatie tegelijkertijd op meerdere harde schijven staat. Mocht één van de harde schijven uitvallen dan wordt er onmiddellijk overgeschakeld op een andere harde schijf. Hierdoor is dataverlies uitgesloten.Los van deze technologie maken wij iedere 24 uur een volledige back-up van uw volledige website, e-mailbox en database.

 

Firewall beveiliging

De Mijnserver Firewall beschermt uw website tegen aanvallen van hackers. De Mijnserver Firewall is standaard inbegrepen bij alle webhostingpakketten.

 

Websitestatistieken

Bij elk hostingpakket van Mijnserver leveren wij statistieken. Met behulp van deze statistieken kunt u allerlei interessante informatie bekijken over de bezoekers van uw website. Bijvoorbeeld: op welke manier zijn zij op uw website gekomen, hoelang was de gemiddelde bezoekduur en uit welk land komen de meeste bezoekers. De statistieken worden elke dag geüpdate. U vindt ze in het Control Panel.

 

24/7 Netwerk monitoring

Veiligheid staat voorop in het datacenter. Het datacenter wordt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar fysieke bewaakt door bewakers en videocamera’s. Alle mensen die in het datacenter aanwezig zijn worden in de gaten gehouden. Treden mensen uit het beeld van de camera’s of zijn ze langer aan werk dan gepland, dan neemt de bewaking poolshoogte. Toegang tot het datacenter is alleen mogelijk met een toegangspas in combinatie met een vingerafdrukscan.

 

24/7 Server monitoring

Al onze servers worden 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar in de gaten gehouden. Als een server uitvalt neemt een andere server onmiddellijk alle taken over. Al uw applicaties en e-mailverkeer blijven gewoon werken terwijl wij de defecte server repareren. Hierdoor kunnen wij u een uptime van 99,998% garanderen. Niet voor niets is Mijnserver genomineerd voor de World Class Hosting Award.

Copyright © 2002-2019 Mijnserver

 • Microsoft Partner
 • SIDN Nederland
 • Dell Nederland
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Heb je een vraag?

NL: 0316 – 746 001

ExactHost Twitter Mijnserver Facebook Mijnserver Google+