Mijnserver background

Werk overal en veilig in de Cloud met de clouddiensten van Mijnserver

Hosted Desktop

Met Hosted Desktop maakt u van elke computer uw computer. Waar u ter wereld ook bent, u heeft de beschikking over uw gehele kantooromgeving. U heeft altijd toegang tot uw bureaublad, uw programma’s en uw bestanden. Of u nu een eenmanszaak, een groot kantoor of medewerkers heeft die vaak die vaak onderweg zijn: een online werkplek is de oplossing voor veel uitdagingen.

Microsoft 365

Ga aan de slag in uw digitale kantoor: thuis, op kantoor of onderweg. Microsoft 365 geeft altijd toegang tot uw favoriete Office-programma’s, maar ook tot uw persoonlijke kluis voor al uw belangrijke data (tot maar liefst 1 TB per gebruiker). Door automatische updates zijn uw applicaties altijd beschikbaar voor gebruik. Werk productief samen met Microsoft 365 van Mijnserver.

Back-up

Stel al uw bestanden veilig met de online back-up van Acronis. Zo hoeft u geen zorgen meer te maken bij dataverlies door een storing, waterschade of diefstal. Uw data is beveiligd door encryptie. Dit betekent dat uw bestanden worden versleuteld waardoor er nooit zomaar iemand bij kan. Met Acronis heeft u optimale bescherming van uw bedrijfsdata op al uw apparaten.

Internet

U heeft als klant van Mijnserver ook de keuze om een stabiele internetverbinding af te nemen. Mijnserver biedt zakelijk internet dat goed aansluit op de wensen van uw bedrijf. Wij leveren altijd de maximaal haalbare snelheid op uw locatie, waardoor u altijd online blijft. Verder heeft u geen omkijken meer naar uw internetverbinding. Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt en blijft werken.

Telefonie

Voor elke organisatie is het cruciaal om altijd bereikbaar te blijven, het liefst zonder zorgen over de kwaliteit van de verbinding. Mijnserver biedt zakelijk bellen via het internet. Via een vast toestel, uw smartphone, of via de browser. Wij bieden voor elke ondernemer een zakelijke telefonieoplossing aan. Ervaar het gebruiksgemak van bellen via het internet.

Security

Als ondernemer heeft u niet alleen de behoefte aan een goed webhosting, maar ook bescherming tegen verstorende invloeden van buitenaf. Mijnserver levert via haar partner RoSecure de juiste oplossingen op het gebied van beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan (draadloze) alarmsystemen, toegangscontrole en camerabeveiliging. Een beveiligingsadviseur komt langs om passend advies te geven.

SSL certificaten

De beveiliging van uw website is van groot belang en heeft dan ook veel invloed op het aantal bezoekers en conversies op uw website. Een SSL certificaat biedt de bezoekers van uw website optimale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie terechtkomt bij kwaadwillende. Mijnserver levert alle populaire certificaten van Comodo, Thawte, Geotrust, VeriSign en anderen.

Cloudflare

Cloudflare verhoogt de prestaties en veiligheid van websites. Het zorgt ervoor dat content via de snelste en meest optimale route bij de eindgebruiker. Cloudflare houdt ook spammers en hackers buiten de deur! En daarnaast heeft u ook een hogere ranking in Google, aangezien de laadtijd van uw website verkort is. Een website met Cloudflare beschikt ook over een geïntrigeerde beveiliging.

Offerte aanvragen? Vraag nu uw offerte aan.

Heeft u vragen?