Mijnserver background

Werk productief samen met Microsoft 365 van Mijnserver

Productief en efficiënt samenwerken in de Cloud. Dat kan met Microsoft 365 van Mijnserver. Ga aan de slag in uw digitale kantoor: thuis, op kantoor of onderweg. Microsoft 365 biedt een totale moderne werkplek in één pakket. Daarnaast werkt u altijd met de nieuwste versie van alle toepassingen. Gebruik Microsoft 365 waar dan ook en op elk device. U heeft alleen een werkende internetverbinding nodig.

Waarom Microsoft 365 van Mijnserver?

Microsoft 365 is veel meer dan alleen Word en Outlook. Het bevat geavanceerde programma’s zoals Teams en SharePoint om als team productief samen te kunnen werken. Onderhoud contacten met klanten en collega’s via Outlook en Exchange. Vanaf elke locatie heeft u toegang tot uw e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda’s. Verder krijgt u een OneDrive-opslag van waaruit u makkelijk bestanden kunt delen en samen kunt bewerken. Met Microsoft 365 heeft u een complete oplossing in huis.

Microsoft 365 beheer bij Mijnserver

Mijnserver zorgt voor inrichting en het beheer van de Microsoft 365-omgeving voor kleine en middelgrote organisaties. Wij zorgen ervoor dat alle apparaten voorzien zijn van de juiste software en goed zijn beveiligd. Mijnserver zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal productief kunnen samenwerken.

Kies het Microsoft 365 pakket dat het beste bij u past

Business Basic

 • Web- en mobiele versies van Office-apps
 • E-mail en agenda
 • Bestandsopslag en delen
 • Beveiliging en naleving
 • Ondersteuning en implementatie

Business Standard

 • Web- en mobiele versies van Office-apps
 • E-mail en agenda
 • Bestandsopslag en delen
 • Beveiliging en naleving
 • Ondersteuning en implementatie
 • Desktopversies van Office-apps voor pc en Mac

Business Premium

 • Web- en mobiele versies van Office-apps
 • E-mail en agenda
 • Bestandsopslag en delen
 • Beveiliging en naleving
 • Ondersteuning en implementatie
 • Desktopversies van Office-apps voor pc en Mac
 • Geavanceerde beveiliging
 • Beheer van apparaten

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een verzameling van Microsoftdiensten en staat gehost in de Cloud. Dit betekent dat u de dienst niet hoeft te beheren of onderhouden, want dat wordt al voor u gedaan. Met Microsoft 365 haalt u in één keer alles in huis om optimaal op afstand productief en bereikbaar samen te werken. Microsoft 365 bestaat onder andere uit de bekende Office-programma’s, samenwerkingsplatform Microsoft Teams, Exchange e-mail, OneDrive en SharePoint waar u bestanden kunt delen in een centrale omgeving.

Voordelen van Microsoft 365

Toegankelijkheid

Microsoft 365 is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding, waar of wanneer dan ook. U kunt zowel je mobiel, tablet, laptop, PC of Mac gebruiken om te werken met alle functionaliteiten van Microsoft 365.

Bestanden delen en realtime samenwerken

Met Microsoft 365 kunt u met meerdere personen tegelijkertijd in een document werken. Als één persoon iets wijzigt, dan is dit direct zichtbaar voor de rest. Zo kunt u efficiënt samenwerken en bestanden eenvoudig delen met al uw collega’s.

Chatten en online vergaderen

Even snel een vergadering starten? Dat kan met Microsoft Teams. U kunt eenvoudig een vergadering starten of deelnemen aan een online vergadering. Bovendien heeft u een gebruiksvriendelijke chat waarmee u direct ziet welke collega’s beschikbaar zijn.

Uw bedrijfsdata staat veilig in de Cloud

Microsoft 365 is een compleet veilige omgeving voor uw bedrijfsdata. Dankzij diverse maatregelen komt uw bedrijfsinformatie nooit terecht bij personen die geen toegang hebben vanuit Microsoft Azure. Microsoft identificeert en stopt bedreigingen en malware onmiddellijk. Uw data blijft goed beveiligd in de Cloud.

Automatische updates

Microsoft 365 voert automatische updates uit voor alle applicaties, waardoor uw applicaties altijd beschikbaar zijn voor gebruik. Dit is een groot voordeel, zeker wanneer uw organisatie snel verandert of groeit. Microsoft zorgt er altijd voor dat alle applicaties klaar voor gebruik zijn.

Vandaag nog aan de slag met Microsoft 365 van Mijnserver?

Een Microsoft 365 aanvragen doet u telefonisch op +31 070 388 77 11. Of u kunt het onderstaande formulier invullen. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen.

Veelgestelde vragen

Microsoft 365 is een totaalpakket waarmee u een moderne werkplek kunt inrichten voor uw medewerkers. In Microsoft 365 staan samenwerken en productiviteit centraal, net als de veiligheid va uw gegevens, apps en toestellen.
Microsoft 365 biedt een antwoord op verschillende uitdagingen waar mee we tegenwoordig te maken hebben. Vandaag de dag zoeken medewerkers een open, flexibele werkplek (zowel fysiek als digitaal) en tools om samen met collega’s samen te werken. Dit kan met Microsoft 365, ongeacht waar u op dat moment bevindt: thuis, op kantoor of onderweg.
U kunt Microsoft 365 gebruiken op uw Macbook. Ook kunt u Microsoft 365 gebruiken op andere devices, ongeacht het merk, zoals uw smartphone, tablet of computer.