Mijnserver background

Altijd online met de internetverbindingen van Mijnserver

Mijnserver begrijpt het belang van betrouwbaarheid en snelheid van uw internet. Zonder een goede internetverbinding ondernemen, dat gaat niet. Uw partners, werknemers en uw klanten verwachten een stabiel, veilig en betrouwbaar internet. Mijnserver biedt meerdere internetoplossingen aan en kijken samen welke behoefte uw bedrijf heeft. Zo weet u dat u altijd de juiste internetoplossing heeft, passend bij uw bedrijf.

Glasvezel

Glasvezel is dé toekomst voor elke ondernemer. Met glasvezel kunt u supersnel downloaden, videobellen zonder haperingen en eenvoudig schakelen tussen applicaties. Glasvezel is duurzamer dan koper, het is toekomstbestendig en razendsnel. Tot snelheden van 1 Gigabit per seconde. Profiteer van alle voordelen en functies van de Cloud met Glasvezel van Mijnserver.

Internet

Glasvezel (nog) niet beschikbaar? Kies dan voor internet via één of meerdere vertrouwde telefoonlijnen (koper). Mijnserver levert betrouwbare internetverbindingen, waardoor uw bedrijfsvoering optimaal blijft functioneren.

Kunnen wij u verder ergens mee helpen?

Wifi

Zorg voor een volledige dekkende wifi in uw gehele bedrijfspand. Mijnserver biedt Ubiquiti access points waardoor u kunt profiteren van een optimaal signaal.

Shared hosting

Plaats eenvoudig en snel een website online. Mijnserver garandeert te allen tijde de beschikbaarheid van uw website. U heeft de keuze uit Linux en Windows webhosting.

SSL-certificaat

Met een SSL-certificaat zorgt u voor een veilige verbinding tussen uw website en uw bezoekers. U beschermt privacygevoelige informatie met een versleutelde verbinding.

Veelgestelde vragen over glasvezel internet

Glasvezel, ook wel fiber genoemd, is een haardunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Glasvezelkabels werken met licht, het verzenden van data gebeurt door het zenden van licht. Met behulp van een knipperend laserlicht, worden digitale gegevens doorgegeven. De werking hiervan is stabiel en snel waardoor up- en downloadsnelheid gelijk zijn.
Met glasvezel kunt u internetten, telefoneren en televisie kijken. De uploadsnelheden zijn bijzonder hoog, waardoor u eenvoudig gebruik kunt maken van clouddiensten, videoconferenties, maar ook beveiligingsoplossingen zoals camera- en beveiligingssystemen.
Als u interesse heeft in een toekomstbestendige verbinding, dan voeren wij een postcodecheck uit. Zo kunnen wij zien of u aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk.
Neem contact op met een van onze supportmedewerkers. Bel +31 070 388 77 11 of mail service@mijnserver.nl.
Glasvezel is gemaakt van superdunne glasvezels. Glasvezel internet geeft het signaal snel door via licht. In tegenstelling tot koper, bij een koperen kabel geeft namelijk stroomimpulsen het signaal door. Met koper internet bent u afhankelijk van uw afstand tot de wijkcentrale en kan het netwerk minder stabiel worden wanneer er meerdere apparaten gebruik van maken. Een glasvezelverbinding is minder gevoelig voor externe factoren.
Iedere internetverbinding is geschikt voor VoIP. Dit kan zowel DSL, glasvezel of via de kabel.

Vandaag nog aan de slag met Internet van Mijnserver?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Een Internet aanvragen doet u telefonisch op +31 070 388 77 11. Of u kunt het onderstaande formulier invullen. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen.