Mijnserver background

VPS van Mijnserver: uw virtual private server in de Cloud

Hosted Exchange 2016

VPS server van Mijnserver

Ervaar maximale snelheid, gebruiksgemak en kwaliteit. Ons High Available Cloud platform kenmerkt zich door een uitstekende stabiliteit, indrukwekkende snelheden en een A-kwaliteit redundant hardware en netwerk.

Volledig schaalbaar

Onze VPS’en zijn ontworpen om met u mee te groeien. Voeg eenvoudig meer RAM en CPU toe op het moment dat u het nodig heeft. Zo houdt u uw budget onder controle door de juiste prijs te betalen.

Kant en klare besturingssystemen

Met een VPS profiteert u van een volledige controle over uw virtuele server. U kunt kiezen uit twee besturingssystemen: Linux of Windows. Het is mogelijk om op elk gewenst moment gemakkelijk over te schakelen op een ander besturingssysteem.

Start met een van de aanbevolen configuraties

Linux VPS

SSD

25 GB

CPU

1 CORE

RAM

1 GB

IPv4

1 ADRES

Unlimited traffic (FUP)

Windows VPS

SSD

50 GB

CPU

1 CORES

RAM

2 GB

IPv4

1 ADRES

Unlimited traffic (FUP)

Besturingssystemen

Voor onze virtuele servers heeft u de keuze uit verschillende Windows of Linux varianten. Uiteraard kunnen wij u adviseren in het besturingssysteem dat het beste bij uw organisatie past.

Windows VPS

Kiest u voor Windows VPS, dan gaat u voor een krachtige server met flexibiliteit en snelheid tegen een aantrekkelijke prijs.

Met een Windows VPS bent u verzekerd van hoge performance en volledige vrijheid om uw server in te richten. De interface van de serverversie is vergelijkbaar met de versie die op computers draait. Hierdoor kan iedereen die weleens met Windows heeft gewerkt, direct aan de slag met een Windows VPS.

Linux VPS

Linux is de meest gebruikte software bij Mijnserver. Een Linux VPS Server is van hoge kwaliteit en bijzonder goed schaalbaar.

Met een Linux VPS heeft u een eigen server die u niet hoeft te delen met anderen, waardoor uw applicaties en websites veel sneller laden. Daarnaast wordt uw VPS direct opgeleverd met een geïnstalleerde Linux versie. U hoeft niet eerst het OS nog te configureren.

Controlepaneel

Plesk Control

Plesk is een zeer gebruikersvriendelijk en één van de meest uitgebreide softwarepakketten voor serverbeheer en hostingmanagement.

Plesk is ontworpen om alle nodige toepassingen op een héél gemakkelijke manier via een controlepaneel te installeren en te beheren. U kan er gebruikers mee aanmaken (inclusief resellers indien nodig), POP3 mailboxen configureren, wachtwoorden instellen, dataverkeer monitoren, statistieken bekijken, en nog veel meer.

Plesk geeft u de mogelijkheid om het controlepaneel uit te breiden met extra modules (add-on’s). Zo heeft u de mogelijkheid om Plesk in de taal van uw voorkeur te configureren, een anti-spam te activeren of zelfs verschillende toepassingen te activeren.

Veelgestelde vragen

Een Virtual Private Server (VPS) draait op een grote fysieke server, waarvan een klein stukje van u is. Met een VPS kunt u websites hosten, zoals webshops, e-commerce sites, content, etc.). Verder is het mogelijk om softwareapplicaties te hosten, zoals portals, CRM, wiki’s, etc).
Een Windows VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop het besturingssysteem Windows voor servers is geïnstalleerd. Virtualisatietechnologie wordt gebruikt om deze virtuele omgeving op een fysieke machine te creëren en uit te voeren.
Een Linux VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop een distributie is geïnstalleerd. Een Linux Virtual Private Server is interessant, wanneer u websites heeft in PHP, MySQL, Tomcat, etc.
Om een VPS te beheren, heeft u basiskennis en kennis van serveradministratie nodig. Deze vaardigheden zijn essentieel voor het beheer van besturingssysteem dat op de server geïnstalleerd is en om de applicaties in te stellen.
Virtuele private servers bieden vooral meer mogelijkheden en meer handelingsvrijheid bij instellingen, toegangsbeheer en functies. Daarnaast kunt u een SSL-certificaat installeren of elke andere software naar keuze. Wanneer u de basiskennis en kennis van serveradministratie heeft, dan raden wij een VPS aan. Echter, moet u uw VPS goed kiezen. De configuratie moet passen bij de behoeften van uw applicaties.
Dit is mogelijk. U kunt een VPS in partities verdelen en vervolgens uw eigen behoeften inrichten. Hierdoor kunt u meerdere websites of projecten hosten met elk een eigen ruimte, waarvan u het volume kiest.
Dit is mogelijk. U kunt een VPS in partities verdelen en vervolgens uw eigen behoeften inrichten. Hierdoor kunt u meerdere websites of projecten hosten met elk een eigen ruimte, waarvan u het volume kiest.

Offerte aanvragen? Vraag nu uw offerte aan.

Klanten en referenties

Rabobank
Brinks
Rijksoverheid
Komo
Den Haag
AH