Mijnserver background

Altijd bereikbaar met telefonieoplossingen van Mijnserver

Altijd bereikbaar zijn en flexibel werken. Dit zijn twee onmisbare ingrediënten voor een succesvolle bedrijfsvoering. Dit kan met de zakelijk telefonieoplossingen van Mijnserver, zowel zakelijk als mobiel.

Vaste telefonie

3CX communicatiesysteem

U wilt een systeem dat past bij uw bedrijf, nu en in de toekomst. Met 3CX, een open-platform zakelijke telefooncentrale, bent u klaar voor de toekomst. 3CX draait lokaal op Windows of Linux, maar die u desgewenst ook kunt migreren naar de Cloud. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van een gebruiksvriendelijk communicatiesysteem.

Xelion

Krijg meer grip op uw zakelijke gespreks- en communicatieverkeer met dé hosted telefonieoplossing in de Cloud: Xelion. Bel altijd en overal via het internet, zowel met de telefoon, laptop, PC als met de smartphone. Xelion biedt meerdere communicatietools die bijdragen aan het verbeteren van uw dienstverlening.

Mobiele telefonie

Met uw mobiele telefoon bellen terwijl de ontvanger het vaste nummer in zijn scherm ziet. Dat is mogelijk met VaMo (vast-mobiel integratie). VaMo integreert uw mobiele toestel met uw (hosted) telefooncentrale, waardoor uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel is van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel (vast) telefoonnummer bereikbaar en u belt via één (vast) nummer uit.

De voordelen van VoIP telefonie

Online telefooncentrale

VoIP telefonie wordt volledig gehost in de Cloud. U heeft dus geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Via de online omgeving kunt u eenvoudig alles regelen.

Optimaal bereikbaar

Uw organisatie is optimaal bereikbaar met VoIP van Mijnserver. VoIP biedt uitgebreide functionaliteiten, waardoor u nooit meer een telefoontje mist.

Eenvoudige integratie

VoIP telefonie is eenvoudig te integreren met verschillende apparaten. Bel via een VoIP-toestel, uw computer of bijvoorbeeld het CRM-systeem.

Voordelige prijzen

Lage investeringskosten en aantrekkelijke tarieven zorgen ervoor dat VoIP bellen een voordelige optie is voor MKB-bedrijven.

Niet locatie gebonden

Werkt u op een flexplek of bent u vaak onderweg? Dat is geen enkel probleem. Met onze telefonieoplossingen bent u altijd bereikbaar. Op uw vaste toestel en mobiel.

Schaalbaar voor elk bedrijf

Pas eenvoudig het aantal gebruikers, nummers of functionaliteiten aan op de wensen van uw organisatie. U kunt uw organisatie eenvoudig mee laten groeien.

Vandaag nog aan de slag met Telefonie van Mijnserver?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Een Telefonie aanvragen doet u telefonisch op +31 070 388 77 11. Of u kunt het onderstaande formulier invullen. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen.

Kunnen wij u verder ergens mee helpen?

Mijnserver denkt graag mee over de beste telefonieoplossingen voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Microsoft 365

Ga aan de slag in uw digitale kantoor: thuis, op kantoor of onderweg. Microsoft 365 geeft altijd toegang tot uw favoriete Office-programma’s.

Internetverbinding

Een stabiele internetverbinding is van groot belang voor uw onderneming. Mijnserver biedt meerdere internetoplossingen aan.

Webhosting

Mijnserver biedt betrouwbare webhosting voor iedereen. U heeft de keuze uit drie soorten hosting: VPS, Shared hosting en Dedicated server.

Veelgestelde vragen over telefonie

Als uw organisatie telefonisch goed bereikbaar moet zijn, dan is VoIP de ideale oplossing. VoIP heeft een hoge beschikbaarheid, biedt veel mogelijkheden en een zeer goede gesprekskwaliteit.
VoIP betekent Voice over IP, bellen via het internet. U kunt dus bellen over een vaste, draadloze of mobiele internetverbinding.
Dit is mogelijk. Door middel van nummerportering neemt Mijnserver het nummer over van uw oude provider.
Xelion heeft een unieke app waarbij de smartphone volledig onderdeel is geworden van de bedrijfscommunicatie. 3CX is een compleet communicatiesysteem met geïntegreerde videoconferenties.