Mijnserver background

Veeam is dé nummer 1 oplossing op het gebied van gegevensbeveiliging

Stel al uw bestanden veilig in de Cloud

Veeam is wereldwijd koploper op het gebied van gegevensbeveiliging. Moderniseer uw gegevensbeveiliging en elimineer downtime met Veeam® Backup & Replication™, de eenvoudige, flexibele en betrouwbare oplossing voor bescherming van al uw workloads: cloud-based, SaaS, virtueel en fysiek. De back-up oplossing van Veeam is snel, flexibel en betrouwbaar. Werken met Veeam staat garant voor een krachtige, gebruiksvriendelijke en voordelige gebruikservaring.

Waarom Veaam Backup & Replication bij Mijnserver?

Beperk het risico op dataverlies en moderniseer uw gegevensbeveiliging. Veeam biedt krachtige en betrouwbare features en functies aan.

15 jaar ervaring

Veeam heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van back-upoplossingen. Het bedrijf levert de flexibele en eenvoudige oplossingen aan meer dan 400.000 klanten.

Ransomware

Houd uw gegevens veilig met malwarebestendige opslaglocatie voor uw backups, waardoor kwaadwillende encryptie en verwijdering wordt voorkomen.

Eén platform

Veeam biedt één platform voor modernisering van back-ups en beveiliging van uw gegevens. Backup, restore en replicatie in één product en vanuit één console.

Eén oplossing

Veeam biedt één oplossing (back-up, herstel en replicatie) voor al uw kritische workloads: Cloud, Virtueel, Fysiek en Applicaties, waaronder AWS, Windows, Linux en veel meer.

Veilig

Bescherming tegen ransomware en cyberbedreigingen - onveranderlijk en met een ontwerp dat veiligheid garandeert. End-to-End Encryptie, sandbox en andere tools zorgen voor hoge veiligheid.

Deskundig support

Bij Mijnserver heeft u een deskundig support tot uw beschikking. Vragen of opmerkingen over één van onze producten? Bel of mail gerust.

Veeam Backup & Replication beschermt de volgende workloads:

Cloud
AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform
Virtueel
VMware vSphere, Microsoft Hyper-V en Nutanix AHV
Fysiek
Microsoft Windows, Linux, Mac, IBM AIX, Oracle Solaris en bestandsshares
Applicaties
Microsoft, Oracle en SAP

Backup server aanvragen

Geïnteresseerd in één platform voor back-up en gegevens beheer voor de Cloud, virtueel en fysiek?
Neem dan contact met ons op. Mijnserver helpt u graag verder!

Een Backup aanvragen doet u telefonisch op +31 070 388 77 11. Of u kunt het onderstaande formulier invullen. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen.

Veelgestelde vragen over back-up

De hoeveelheid data neemt steeds verder op. Hierbij kunt u denken aan werkdocumenten en persoonsgegevens, maar ook CRM-software en bedrijfsapps. Dreigingen voor de dataveiligheid, zoals hacks en ransomware, nemen steeds vaker toe. Deze kunnen uw systemen beschadigen en zelfs ontoegankelijk maken. Het maken van een back-up is daarom belangrijk en het biedt bescherming. Back-ups zorgen ervoor dat er altijd reserve kopieën van uw data beschikbaar zijn. Dat kunnen werkdocumenten zijn, maar ook complete werkomgevingen. U behoudt de zekerheid dat cruciale data snel weer beschikbaar zijn in het geval van incidenten.

Er zijn drie basissoorten beveiliging in moderne back-up oplossingen:

  • Bij een volledige back-up worden volledige blokken van al uw geselecteerde gegevens gekopieerd. Een volledige back-up kost veel tijd en verbruikt de meeste opslag.
  • Bij een incrementele back-up worden het maken van een complete back-up, alleen back-ups gemaakt van gewijzigde bestanden. Deze vorm van back-up kost niet zoveel tijd en verbruikt weinig opslag.
Een online opslag is niet voldoende omdat het géén back-up is. Het is mogelijk om deze data per ongeluk te overschrijven, verwijderen, of het kan besmet raken door virus of ransomware. Daarom raadt Mijnserver een online back-up aan, waardoor data nooit meer verloren gaat door synchronisatiefouten, het overschrijven van data, brand of diefstal.