Mijnserver background

Cyber- en fysieke beveiligingsoplossingen van Mijnserver

Bescherm uw apparaten tegen de nieuwste virussen, spyware, trojans of andere malware met Kaspersky Anti-Virus, één van de beste antivirus software oplossingen die beschikbaar is. Het detecteert nieuwe bedreigingen het voorkomt dat uw systeem wordt geïnfiltreerd.

Of ga voor Kasperksy Total Security, een totaaloplossing die voorzien is van geavanceerde functies zoals Wachtwoord Beheer en Veilig Bankieren. Kaspersky Total Security biedt bescherming tegen virussen en online bedreigingen zoals phishing, malware en ransomware.

Kasperksy Anti-virus

De beste anti-virusoplossing voor uw Windows PC

  • Biedt realtime anti-virusbescherming
  • Voorkomt malware infecties
  • Gebruiksvriendelijke beveiliging
  • Beveiligt zonder vertraging

Kasperksy Total Security

Eersteklas beveiliging & anti-viruspakket voor pc, mobiel & Mac

  • Blokkeert virussen, phishing en andere bedreigingen
  • Gebruiksvriendelijke beveiliging
  • Beveiligt zonder vertraging
  • Beveiligt wachtwoorden en afbeeldingen van persoonlijke documenten
  • Bescherming tijdens internetbankieren
  • Biedt identiteitsbescherming

Ontdek andere beveiligingsproducten

Fysieke beveiliging is een must voor uw business. Daarom biedt Mijnserver naast haar standaarddiensten ook fysieke beveiligingsproducten, zoals camera-, inbraak- en brandbeveiliging. U kunt ook kiezen voor een abonnement bij de meldkamer en de dienst Surveillance en Alarmopvolging. Dit doet Mijnserver in samenwerking met onze partner RoSecure.

Anti-inbraak

Een van de maatregelen die u dient te treffen om een inbraak te voorkomen, is het installeren van een alarmsysteem. RoSecure levert alarmsystemen en ook hardware zoals bewegingssensoren en magneetcontacten.

Toegangscontrole

Beheer wie, waar en wanneer naar binnen mag. Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden.

Moderne meldkamer

RoSecure werkt samen met een moderne gecertificeerde meldkamer. Hier wordt 24/7, 365 dagen per jaar over uw bedrijfspand gewaakt. Vanuit een centrale locatie wordt de beveiliging van je locatie via de Cloud beheerd en opgevolgd.

Hoe gaat RoSecure te werk?

Eén beveiligingsadviseur komt zo snel mogelijk langs om een inventarisatie uit te voeren. Vervolgens stelt de adviseur een programma van eisen op. Daarna krijgt u een offerte en indien u akkoord gaat, komt een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

De samenwerking tussen Mijnserver en RoSecure

Indien u interesse heeft in een beveiligingsproduct van onze partner, kunt u dit aangeven via het onderstaande contactformulier. Alle communicatie verloopt via Mijnserver, zodat u alles overzichtelijk onder één dak heeft.

Vandaag nog aan de slag met Security van Mijnserver?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Een Security aanvragen doet u telefonisch op +31 070 388 77 11. Of u kunt het onderstaande formulier invullen. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen.