Mijnserver background

Verkoop onze betrouwbare en krachtige webhosting onder uw naam

Reseller hosting

Professionele webhosting verkopen onder uw eigen merk, dat kan bij Mijnserver met Reseller hosting. Wij leveren Linux en Windows Reseller hosting. Op basis van redundante clusters met failover mogelijkheden naar andere machines worden alle websites gehost. Dit zorgt ervoor dat de websites altijd online zijn, op zowel Linux als Windows.

Linux Reseller hosting

De VPS van Mijnserver kenmerkt zich door stabiliteit, snelheid en een A-kwaliteit redundant hardware en netwerk.

Windows Reseller hosting

Klanten die gebruik wensen te maken van Classic ASP en ASP.NET als programmeertaal in combinatie met MySQL, Microsoft SQL Server of Microsoft Access databases kiezen uiteraard best voor een Windows webhosting.

Linux Reseller hosting: verkoop uw klanten topkwaliteit webhosting

Met de Linux reseller webhostingpakketting verkoopt u webhosting onder uw eigen naam en hoeft u niet te investeren in de benodigde infrastructuur. Stel zelf uw pakketten samen en bepaal hoeveel ruimte, mailboxen en dataverkeer u uw klanten biedt. En u bepaalt zelf uw verkoopprijs!

100% White label Linux Reseller hosting

Wij verkopen onze hostingpakketten aan als “white label hosting”. Dit betekent dat u de hostingpakketten bij ons inkoopt en ze onder uw eigen bedrijfsnaam verkoopt. U bent verantwoordelijk voor de administratie en support naar uw klanten toe. Onze naam krijgen uw klanten niet te zien. Tevens zullen wij uw klanten nooit benaderen, tenzij u dit expliciet verzoekt.

Windows Reseller hosting: verkoop uw klanten webhosting van goede kwaliteit

Met onze Windows Reseller hostingpakketten kunt u zelf webhosting verkopen zonder te investeren in de benodigde infrastructuur. U stelt zelf de pakketten samen en bepaald zelf hoeveel ruimte, mailboxen en dataverkeer u uw klanten biedt. Zelfs uw verkoopprijs bepaalt u zelf.

100% White label Windows Reseller hosting

Onze Windows Reseller hostingpakketen worden geleverd als “white label hosting”. Dit houdt in dat u de hostingpakketten bij ons inkoopt en ze onder uw eigen bedrijfsnaam verkoopt. Daarbij bent u verantwoordelijk voor de administratie en support naar uw klanten toe. Uw klanten krijgen onze naam niet te zien en ook zullen wij uw klanten nooit benaderen, tenzij u dit specifiek verzoekt.

Vandaag nog aan de slag met Reseller Hosting van Mijnserver?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Een Reseller Hosting aanvragen doet u telefonisch op +31 070 388 77 11. Of u kunt het onderstaande formulier invullen. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen.

Veelgestelde vragen

Reseller hosting is het beheren en doorverkopen van hostingdiensten onder uw eigen naam. Dit wordt ook wel white label hosting genoemd. U levert technische support aan uw klant en bent u verantwoordelijk voor de facturatie aan uw klant.
Laat uw gegevens achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Reseller hosting is een vorm van webhosting maar dan aangepast op de specifieke gebruikerswensen. Bij een regulier hosting pakket wordt er toegang geboden tot één pakket en bij Reseller hosting kunt u meerdere gebruikers aanmaken. Hierdoor is het mogelijk om iedere gebruiker de gewenste schijfruimte, dataverkeer en andere limieten te geven. Het aanbieden van Reseller hosting is een goede optie als u uw klanten een betrouwbare- en snelle hostingservice wilt aanbieden, zonder dat u hierover kennis beschikt.