Mijnserver background

Verhoog de prestaties
en veiligheid van uw website

Hoe werkt Cloudflare?

Cloudflare houdt spammers en hackers tegen en verkort de laadtijden van uw website. U verhoogt met Cloudflare zowel de prestaties als de veiligheid van uw site!

Cloudflare is een Content Delivery Network (CDN) dat voor een extra beveiligingslaag zorgt. Hierdoor blokkeert Cloudflare de meest voorkomende hack-aanvallen. Daarnaast zorgt Cloudflare ervoor dat content via de snelste en meest optimale route bij de eindgebruikers komt. Uw website wordt hierdoor sneller bereikbaar gemaakt.

Cloudflare Pro

Voor professionals.

  • DDoS Protectie
  • Global CDN
  • Gedeeld SSL certificaat
  • Web Application Firewall

Cloudflare Business

Perfect voor bedrijven.

  • DDoS Protectie
  • Custom SSL Certificaat Upload
  • Web Application Firewall
  • PCI Compliance

CDN

Cloudflare is een CDN dat haar klanten voorziet van de meest geavanceerde protocollen op het web. Het bedrijf helpt websites om hun bestanden en betrouwbaarder te presenteren, waar de gebruikerservaring van haar bezoekers verbetert.

Gratis SSL

Cloudflare zorgt voor een beveiligde HTTPS-verbinding tussen de bezoeker van uw website en de DNS-server. En u krijgt dit gratis! Door het gratis certificaat wordt uw website beveiligd én het helpt u om een betere SEO-score te krijgen.

Snellere website

Snellere websites betekenen hogere zoekrangschikkingen, hogere conversieratio's en een betere bezoekerservaring. Cloudflare versnelt uw website. Dit doet CloudFlare door verschillende caching- en compressietechnieken toe te passen.

Betere beveiliging

Met Cloudflare verbetert u de beveiliging van de website tegen spambots, hacks en exploits, spam networks en DDOS aanvallen. Alle gegevens worden geanalyseerd om potentiële bedreigingen te voorkomen.

Load Balancer

De servers van Cloudfare staan overal ter wereld. De Loadbalancing van Cloudflare zorgt ervoor dat het verkeer verspreid wordt over diverse servers. Dit zorgt ervoor dat de bezoekerservaring van uw website flink wordt verbeterd.

Statistieken

Cloudflare geeft inzicht in de statistieken van uw website, maar ook voor uw domein. U krijgt een overzicht met hoeveel dataverkeer en bezoeken uw website heeft gehad.

Andere bezoekers bekeken ook

Domein registreren

Registreer uw domeinnaam al binnen 5 minuten. Van .nl tot .shop. Mijnserver heeft het allemaal.

Hosted Desktop

Altijd snel en veilig toegang tot uw gehele kantooromgeving. Waar u ook bent met Hosted Desktop van Mijnserver.

Webhosting

Mijnserver biedt een betrouwbare webhosting voor iedereen. Kies uit drie soorten hosting: VPS, Shared en Dedicated.

Heeft u vragen?