Mijnserver background

Registreer uw domeinnaam
al binnen 5 minuten

Hosted Exchange 2016

Domeinnaam registreren

Een domeinnaam is een uniek internetadres dat uit twee delen bestaat: de eigennaam en de extensie. Bijvoorbeeld: mijnserver.nl bestaat uit “mijnserver” (de eigennaam) en “.nl” (de extensie). De meest gebruikte extensies zijn “.nl”, “.com”, “.be” en “.eu”.

Snel geregeld

Het aanvragen van uw domeinnaam is binnen een paar muisklikken geregeld. Mijnserver legt de domeinnaam vast op uw (bedrijfs)adres zodat u volledig eigenaar bent. Mijnserver verlengt uw domeinnaam automatisch voor u.

Domeinnaam verhuizen

De verhuizing van uw domeinnaam is heel eenvoudig. Mijnserver zorgt voor een vlekkeloze afhandeling zonder tijdverslindende procedures. Uw website blijft voortdurend bereikbaar voor uw bezoekers en (potentiële) klanten.

Is jouw domein nog beschikbaar?

E-mail en webhosting

Het registreren van uw domeinnaam vormt dé basis voor het (verder) uitbouwen van uw bedrijfsexposure. Het kan zijn dat u vragen heeft over het kiezen van de juiste webhosting- of e-mailoplossing. Onze jarenlange ervaring, uitstekende bereikbaarheid en breed assortiment aan internetdiensten stelt ons in staat u hierbij optimaal te adviseren. Schroom niet om ons te benaderen als u vragen hebt.

Doorsturen en beheren

Domein Forwarding is het doorsturen van bezoekers van domeinnaam “A” naar domeinnaam “B”. Dit kan van pas komen als u bijvoorbeeld van domeinnaam verandert. Wilt u uw geregistreerde domeinnamen zelf beheren? Bij een domeinregistratie zijn gratis DNS-beheer en Wijziging nameservers inbegrepen.

Heeft u vragen?