Mijnserver background

Betrouwbare & krachtige hosting voor uw webhosting, blog, e-shop of applicatie

Website hosten?

Mijnserver biedt optimale bereikbaarheid, gebruikersgemak en snelheid. Wij bieden een betrouwbare webhosting voor iedereen. U kunt kiezen uit drie soorten hosting, VPS hosting, Shared hosting en Dedicated server.

Offerte aanvragen? Vraag nu uw offerte aan.

Shared hosting

Shared hosting

Plaats eenvoudig en snel een website online. U heeft de keuze uit Linux en Windows webhosting.
VPS hosting

VPS hosting

De VPS van Mijnserver kenmerkt zich door stabiliteit, snelheid en een A-kwaliteit redundant hardware en netwerk.
Dedicated Server

Dedicated Server

We bieden krachtige dedicated servers die geschikt zijn voor de strengste eisen van een bedrijf.

Registreer uw domeinnaam direct

Wilt u weten of uw domeinnaam nog vrij is? Vul uw domein hieronder in en klik op “Controleer domeinnaam”.

Uitgebreid aanbod van domeinextensies Domein registratie, binnen 5 minuten geregeld Verhuisservice

Wat is hosting?

Kies de juiste webhosting die past bij uw website. Hiervoor heeft u webhosting nodig. Maar wat is hosting precies? Met webhosting huurt u een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Op dit kleine stukje server kunt u bijvoorbeeld uw eigen website bouwen.

Kies de juiste webhosting wat past bij uw website. Shared hosting is de meest gebruikte vorm van webhosting. Hierbij deelt u de server met andere gebruikers. Het is zeer geschikt voor de starter met een kleinere website. Heeft u een webshop met inkomsten? Dan kan wellicht dedicated server een uitkomst bieden. Voor welke vorm u kiest, u kunt altijd kiezen uit verschillende pakketten. Zo heeft u altijd het juiste hostingpakket voor uw website. Kijk ook eens naar onze andere vormen van webhosting, zoals VPS hosting of Reseller hosting.

Webhosting bij Mijnserver

Bij Mijnserver kunt u eenvoudig webhosting aanschaffen. Uw account wordt na betaling aangemaakt en u kunt direct aan de slag. Geniet van voordelige webhosting met hoge snelheden, een geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform en u krijgt van ons vakkundig support.

Veelgestelde vragen over webhosting

Wilt u een website maken, dan heeft u een domeinnaam en webhosting nodig. Daarmee draait uw website. U kunt dit vergelijken met een huis. De domeinnaam is uw adres, webhosting het huis en u kunt het zelf inrichten.

CMS is de afkorting voor Content Management Systeem. Er zijn verschillende contentmanagementsystemen beschikbaar waarmee u een website kunt maken. Populaire CMS-systemen zijn onder andere WordPress, Joomla en Drupal. U kunt een CMS gebruiken voor een webshop, persoonlijke blog of een website. Voor het gebruik van een CMS heeft u geen PHP of HTML kennis nodig.

Mijnserver ondersteunt onder andere de bekende CMS’en WordPress, Joomla en Drupal. Ook kunt u kiezen voor Typo 3, Prestashop of osCommerce. U kunt een CMS eenvoudig installeren met slechts 1 klik.

Klik op één van de wbehostingpakketten om webhosting te bestellen. U kunt vervolgens in ons bestelsysteem kiezen voor één of meerdere domeinen. Volg daarna de stappen om webhosting te bestelling bij Mijnserver.

Dit is inderdaad mogelijk. Als u al een domeinnaam heeft, maar deze staat nog bij een andere provider, dan kunt u deze direct verhuizen tijdens het bestellen van uw webhostingpakket. Kies het juiste webhostingpakket, voeg deze toe en voer in het bestelsysteem uw domeinnaam in. Vervolgens wordt door het systeem aangegeven dat u uw domeinnaam kunt verhuizen naar Mijnserver.

Heeft u een domeinnaam dat al bij ons is geregistreerd? Dan kunt u eenvoudig een pakket koppelen in uw control panel.

Heeft u vragen?

Klanten en referenties

Rabobank
Brinks
Rijksoverheid
Komo
Den Haag
AH